Skip to main content

LSL Danışmanlık’a, özellikle de Adile’ye geçen yıl 6 ay boyunca gerçekleştirdiğimiz koçluk seansları için teşekkür ediyorum. Şirketimde 12 yıl çalıştıktan sonra, Çin’de 50’den fazla kişiden oluşan bir ekibi yönetmeye başlayarak 2 yıl önce yeni bir maceraya atıldım. Gerçek bir lider olabilmek için bir adım geride durmamın gerektiğini anlayarak önceki rollerime göre başka/farklı bir boyuta geçmiş oldum. Adile zorlu ve heyecan verici bir pozisyonun hakkını verebilmem için kendimi daha iyi tanımama, güçlü ve zayıf yönlerimi öğrenmeme yardımcı oldu. Adile’nin koçluğu ile geçen bu 6 aydan sonra aldığım sonuçların somut ve gerçek olduğunu söyleyebilirim. Ekibim, çalışma arkadaşlarım ve yönetim kat ettiğimiz olumlu ilerlemeyi açıkça görebiliyor.

AMBROISE D’HAUTEVILLESteelcase Asia Pacific

Bu sabah tüm satış ekibi, satış eğitimini düzenlediğim için bana teşekkür etmek üzere ellerinde çikolatalarla ofisime geldi. Eğitimin müthiş olduğunu söylediler; ben de tüm çabalarınız için size teşekkür ediyorum.

TED THEOBOLDThe Park Lane HK

Shimao Rivera Garden’da müşteri memnuniyetini geliştirme eğitiminiz herkesi derinden etkiledi. Umarım tüm yönetim sistemlerindeki müşteri hizmetleri personeli, kaliteli hizmetimizi sağlayabilmek adına bu eğitimi alabilir.

JANE WANGShimao Rivera Garden

Adile ile çalışmayı yalnızca en iyi kişiselleştirilmiş liderlik gelişimi, yönetim eğitimi ve yüksek kaliteli satış/müşteri hizmetleri veya pazarlama ile ilgili gelişim programları beklentisi içerisinde olan herkese tüm samimiyetimle önerebilirim. Adile Çin’de otelcilik, emlak ve eğitim hizmetleri alanlarında etkili müşteri ilişkileri ve satış becerileri oluşturma konularında uzmanlığını geliştirdi ve bu konularda bize operasyonel deneyim katıyor. Kendisi iş konularını çok hızlı anlayabilen ve en yüksek davranış etkisi için müşteriye özel çözüm modülleri geliştirebilen çok etkili bir dinleyici. Adile (LSL), müşterilerimize yönelik tüm liderlik gelişimi projelerimizde güvendiğimiz tek ortağımız.

MARC DAWSONTalent Spheres Group

Bu hafta sonu gerçekleştirdiğimiz harika eğitim seansı için size teşekkür ediyorum. Bir süredir Pekin’de eğitim düzenlemek istiyoruz, bu programın böyle profesyonel bir şekilde düzenlenmiş olmasından son derece memnunuz. Ben hafta sonu çok şey öğrendim, eminim tüm departmanımız da bu konuda benim gibi düşünüyor. Ayrıca bunun hem kişisel hem de profesyonel olarak gelişmemiz için sağlam bir temel teşkil edeceğine eminim.

CHARLES PEACEFPDSavills

Ekibimiz adına, öğretme ve sunum becerilerinizle beraber inanılmaz çabanız ve sabrınız için size içten teşekkürlerimizi sunuyorum. Sizin motivasyonunuz hepimizi etkileyerek buradaki herkesin FPDSavills ailesinin bir parçası olmaktan gurur duymasını sağladı. Atölye çalışması bize inanılmaz değerli içgörüler kazandırdı; biz de şirketimizi büyütmeye devam etmek için kararlıyız. Tabii ki yalnızca öğrendiklerimizi uygulamak ve hayata geçirmekle kalmayacağız, ayrıca satış becerilerimizi geliştirmek için de elimizden geleni yapacağız.

JOSEPHINE KERNFPDSavills

Geçen hafta sonu sizden eğitim almak harikaydı. Sizden ve çalışma arkadaşlarımdan çok şey öğrendiğimi fark ettim. Bunun daha önce de farkındaydık ama gereken önemi vermiyorduk. Sizinle görüşüp size danıştıktan sonra, artık neleri geliştirmem gerektiğini biliyorum. Eğitim seanslarınızla daha fazlasını öğreneceğiz. Ayrıca hafta sonu yapılmasına rağmen eğitimi çok ilgi çekici, eğlenceli ve rahatlatıcı bir şekilde sunmayı başardınız. Muhteşem bir deneyimdi! Eğitim sürecinizi takdir ediyorum ve özenli hazırlığınız için size teşekkür ediyorum. Bir sonraki seansı dört gözle bekliyorum. Eminim ki çok ilginç ve yararlı olacak. Özverili çalışmalarınız ve kaliteli eğitiminiz için tekrar teşekkürler.

LENA ZHOUFPDSavills

Bu hafta sonu gerçekleştirdiğimiz eğitim seansları için tekrar teşekkürler. Hem kıdemliler hem de gençler arasından katılan kişilerin tümünden mükemmel geri bildirimler aldım. Birçok şey öğrendiklerini ve bu yeni teknikleri hemen uygulamaya başlayabileceklerini söylediler. Seansların öğretici olduğu kadar eğlendirici olması da çok yardımcı oluyor, böylece insanlar oluşan bu olumlu havanın avantajlarından yararlanabiliyor.

MICHAEL PURERFOYFPDSavills

Bizimle geçirdiğiniz üç gün için çok teşekkürler, eminim tüm satış personelimiz bu eğitimlerin yararını görmüştür.

JIMMY WONGThe Park Lane HK

Adile ile beraber çalışmak mükemmel. Çok iyi bir iş ortağı ve onunla partnerliğimiz bana çok şey kattı. İnanılmaz samimi, güvenilir ve cömert olmasının yanı sıra, kendisi elinden gelenin en iyisini yapmak dışında bir yaklaşımı kabul etmeyen ve yaptığı her işe yürekten bağlı olan tam bir mükemmeliyetçi. Harika bir insan, Adile ile çalışmayı herkese öneririm.

GARY WANGMindSpan Learning

Adile, insan ilişkileri yönetiminden satış gücünün geliştirilmesine kadar kendi uzmanlık alanında her zaman çok ciddi ve profesyonel olmuştur. Yaptığı iş ve çalıştığı kişilere büyük özen gösteren sonuç odaklı biridir. Birden çok dil bilen bir iş kadını olarak yalnızca
Asya-Pasifik’te değil, Avrupa’da da ismini duyurmuştur.

BARBARA MARADIKIntercontinental Beijing

LSL Danışmanlık ile birkaç farklı projede çalıştık ve kendilerinin profesyonelliği, geniş analiz kapasiteleri, uygulanabilir sonuçlara odaklanmaları ve esnekliklerinden son derece memnun kaldık. LSL yalnızca bir telefon konuşmasıyla yönetim, liderlik ve perakende sorunlarına boyutsal bir yaklaşım sunabiliyor. Orsay yöneticileri de belli projelerde farklı bakış açılarını değerlendirebilmelerini sağlayan kişiselleştirilmiş koçluk seanslarından yararlandı. Danışmanlık, eğitim ve koçluk süreçlerinden en iyi sonuçları bekleyen kişilere Adile ile çalışmayı tüm samimiyetimle önerebilirim.

EMILIE VESSIERE-TANOrsay

Çin’deki yönetim ekibimizin, yönetim ilkelerini oluşturmak üzere tasarlanmış bir programda LSL ile çalışma fırsatım oldu. Marc Dawson liderliğindeki Talent Spheres Grubu programı yönetiyordu ve ekip seanslarını geliştirmek ve düzenlemek üzere bizi Adile ve ekibi ile tanıştırdılar. LSL ile çalışmak bir zevkti, Adile programı çok profesyonel bir şekilde yürüttü ve personelimizi programına çok iyi entegre etti. Odaya girer girmez herkesin orada kendini rahat hissetmesini sağladı ve bilgi ile desteklenen uzmanlığını kullanarak ekibimize program hedeflerine ulaşabilmeleri için yardımcı oldu. Adile işini tutkuyla yapıyor; bu tutkusu sayesinde de yöneticilerimizin ve çalışanlarımızın yararlanabileceği geniş kapsamlı bir program geliştirdi. Adile ve Marc ile düzenlediğimiz seans şimdiden yönetim bütünlüğümüz, iletişimimiz ve ekip verimliliğimize katkıda bulundu. Gelecekte de birlikte çalışmak için sabırsızlanıyoruz.

EMMANUEL ALTMAYERSeves China

‘Liderlik ve Başarı’ üzerine bir seminer paylaşmak bizim için iyi bir deneyimdi. Kendilerinin lüks hakkındaki bilgi ve deneyimleri bizim için gerçekten çok değerliydi!

FABRICE TAVEL-BESSONL'Oréal China

Adile, kelimelerin ardındaki anlamları bile yakalayan mükemmel bir dinleyici. Durumu çabucak analiz edebiliyor. Çözüm odaklı bir kişi olarak, sorunları tek tek ortadan kaldırmaya yönelik eylem planları oluşturabiliyor. Azmi ve her günkü olumlu yaklaşımı, hedeflerine ulaşana kadar ona motivasyon sağlıyor. Bunların yanında kültürel farklar hakkındaki deneyimi sayesinde insanların rahat olmasını sağlayarak onlara en iyi şekilde etkileşim kurmayı öğretiyor. Çin’de Orsay perakende operasyonlarının başlatılmasına yönelik eğitim konularında onunla çalışmak büyük bir zevk ve başarıydı.

ANNE FERYOrsay

Başarıyla geçen bu iki gün için size teşekkür etmek istedim. İşimizin başına aklımızda birçok yeni fikirle dönmemiz ve hep birlikte geçirdiğimiz güzel anlar ise bu başarının en büyük kanıtı. Ekip ruhumuzu geliştirecek çok ilginç somut aktiviteler yaptık ve bunların yalnızca uzun bir yolculuğun başlangıcı olduğunu keşfettik. Bu yolculuğa dur durak bilmeden devam etmemiz gerekiyor ve bu noktada eminim ki siz, Charles ve Adile de bizimle birlikte olacaksınız. Gelecek yıl nasıl tekrar beraber çalışabileceğimize dair herhangi bir öneriniz varsa lütfen bize bildirin. Elbette Naomi Ocak 2010’da tekrar buluşmamız için bir “bilgilendirme ve beyin fırtınası oturumu” düzenleyecektir. Bu etkinlikte üzerinde karar kıldığımız noktaları birlikte nasıl devam ettirebileceğimizi, önümüzdeki etkinlikleri ve Eurocopter China için farklı seviyelerde koçluk çözümlerini tartışabileceğiz.

BRUNO BOULNOISEurocopter

Adile, “zaman yönetimi” atölyesinde bizimle çalıştığın için sana teşekkür etmek istiyorum. Harika bir çalışmaydı ve eminim ki herkes ilkeleri anlamaya yönelik yaptığımız alıştırmalardan çok faydalandı. Ayrıca senin ilgili bir örnek olay oluşturma fikrin de çok yararlı oldu. Genel yorumlar olumlu, çalışmayla ilgili ekipten duyduğum anahtar sözcükler tutku, pragmatik ve detaylı idi. Eğitim ile ilgili geri bildirimler de üretken, yararlı ve gerçekçi olduğu yönündeydi. Yorumların tamamı olumlu. Yakında sizinle tekrar çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum.

KEN WONGIHG

Bu, LSL ile ilk çalışma deneyimimiz oldu. Aslında bize LSL’i başka bir şirket önermişti. Bu şirket son derece profesyonel ve işini dürüstçe yapıyor. Adile’den şu ana kadar sadece 3 saatlik iletişim becerileri eğitimi aldık fakat Adile’nin profesyonelliği ve tutkusundan son derece etkilendik ve memnun kaldık. Ayrıca sonuçlar da beklediğimizden çok daha iyi oldu. Kısa bir başlangıç olsa da profesyonel becerilerimizi geliştirebilecek koçluk deneyimi hakkında bize iyi bir fikir verdi.

SHU FENG VISAISOUKPimkie

LSL Danışmanlık ile 3 kıtada dört şirketi yöneten orta ölçekli bir havacılık tedarik şirketinin CEO’luğuna getirildiğim zaman tanıştım. Adile, liderlik ve yönetim tarzımı, karar alma süreçlerini, ayrıca şirket içi iletişimi özel olarak desteklemek ve geliştirmek için bana uzunca bir süre koçluk yaptı. Adile’nin mevcut durumu, geliştirilecek potansiyelleri ve şirket içi sorularda önümüze çıkabilecek engelleri uygun çözümlerle birlikte hemen kavrama becerisini çok takdir ediyorum. Kurumsal basamakları tırmanan ve yeni bir liderlik pozisyonunda bulunan herkese Adile ile çalışmayı öneriyorum.

MANFRED GIRKINGERFormer CEO

Adile ile yönetici koç olarak çalıştım ve daha ilk “kimya” seansımızdan sonra Adile’nin kişisel ve profesyonel becerilerime destek olmaya yönelik teşhis koyma ve hedefe yönelik sade çözümler yaratma becerisine hayran kaldım. Yıllar boyunca birçok farklı koç ile çalıştım fakat sorunun temeline bu şekilde inebilen ve ilerlemek üzere mantıklı adımlarla sade tavsiyeler veren bir kişiyle karşılaşmamıştım. Onunla çalışmak büyük bir zevk; Adile’yi herkese tereddütsüz öneririm.

PAUL PROCTORIHG

Adile ile yönetim ve destekleyici beceriler eğitimi konularında birlikte çalışıyoruz. Katılımcılardan daima olumlu geri dönüşler alıyoruz. Adile teorik bilgilerin yanında çok pratik alıştırmalar paylaşıyor ve bilgilendirme oturumları yapıyor. Herkes Adile’nin dinamizmini ve uzmanlığını takdir ediyor.

LISA HENAULTCCIFC Shanghai

Son 5 yıl içerisinde müşterilerime yönetici koçluğu programları sunmak için Adile ile yakın bir şekilde çalıştım. Adile, müşterinin ihtiyaçlarını ve bakış açısını anlamakta ustadır, koçlukta kademeli davranış değişikliği yapmak veya kritik kararlar vermek için derin öz farkındalığa sahip olmasına yardımcı olur. Adile, müşterinin kişisel gelişimini ve kariyer başarısını destekleme konusunda tutkuludur. Ayrıca Adile, zengin yönetim ve iş deneyimlerine dayanarak üst yönetime pratik önerilerde bulunmakta ustadır. Mükemmel bir yönetici koçu Adile ile çalışma imkanına sahip olduğum için minnettarım!

GRACE PANRight Management

Şirketimizin değişim sürecinde şirket içi eğitimlerimizi de adapte etmek durumundaydık ve LSL Danışmanlık’ın bu dönemde sunduğu destek ve hızlı reaksiyonu bizleri çok memnun etti. Adile Hanım’ın ve ekibinin nitelikli ve profesyonel yaklaşımı eğitimlerimizin başarısında anahtar oldu ve uzun vadeli değişimde ekibimizin her noktada bu değişime hem eğitimler boyunca hem de eğitimler sonrası dahil olmasını ve bunun bir parçası olarak hissetmelerini sağladı.

ELEA PETITFull Jet

Şirketimizin değişim sürecinde şirket içi eğitimlerimizi de adapte etmek durumundaydık ve LSL Danışmanlık’ın bu dönemde sunduğu destek ve hızlı reaksiyonu bizleri çok memnun etti. Adile Hanım’ın ve ekibinin nitelikli ve profesyonel yaklaşımı eğitimlerimizin başarısında anahtar oldu ve uzun vadeli değişimde ekibimizin her noktada bu değişime hem eğitimler boyunca hem de eğitimler sonrası dahil olmasını ve bunun bir parçası olarak hissetmelerini sağladı.

TOLGA ARIKANKonyalı

LSL Consultansy ile ilk tanıştığımız günden itibaren başka bir yolculuğa adım attık. Adile hanım ve müthiş ekibinin AÇIK YATIRIM ekiplerimize sunmuş olduğu META LUXURY VALUES Workshop programında hem çok şey öğrendik, hem yeni bir bakış ile tanıştık hem de değerlerimizin bu kadar örtüştüğü bir ekip ile müthiş keyifli bir zaman geçirdik.

Gerek içerik, gerekse nezaket ve profesyonellik konusunda tadı damağımızda kalan bu programın devamını da iple çekiyoruz..

BERRİN CANKAYDirektör - Bireysel ve Özel Bankacılık Yönetimi